Gizlilik2

Gizlilik Politikası ve Kişisel Verilerin Korunması Aydınlatma Bildirimi
Acino Turkey İlaç Anonim Şirketi (“Acino”) Web Sitemize ilginizden büyük memnuniyet duymaktadır. Web sitemize hoş geldiniz.

Kişisel verilerinizin korunması bizim için son derece önemlidir.

Aşağıdaki Acino Gizlilik Politikası ve Kişisel Verilerin Korunması Aydınlatma Bildirimi (“Gizlilik Politikası”), 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) ve yasal dayanağını KVKK’dan alan veri koruma mevzuatı uyarınca, Acino’nun Web Sitesi aracılığıyla topladığı yahut başkaca kanallar aracılığıyla kendisi ile kurulan iletişimi müteakip toplayacağı kişisel verileri nasıl işlediğini açıklamaktadır. Bu Gizlilik Politikası, yalnızca Acino tarafından ve Acino’nun kontrolü dahilinde oluşturulan verilerle, bir diğer deyişle, Web Sitesindeki bu Gizlilik Politikasına doğrudan bir köprü bulunan Acino web sayfaların ilişkindir. Gizlilik Politikamız başkaca kaynaklardan gelen bilgiler için geçerli değildir.

Acino web sitesini kullandığınızda yahut başkaca kanallar aracılığıyla Acino ile iletişim kurduğunuzda, kişisel verileriniz bu Gizlilik Politikasına göre işlenecektir. Web sitemizi kullanmadan yahut başkaca kanallar üzerinden Acino ile iletişim kurmadan önce bu Gizlilik Politikasını dikkatlice incelediğinizden emin olunuz.

Acino bu Gizlilik Politikasını önceden bildirmeksizin ve kendi takdirine bağlı olarak değiştirebilecektir. Acino, toplanan kişisel verilerin türü, verilerin nasıl kullanıldığı ve Acino’nun bilgileri hangi koşullarda ifşa ettiği konusunda sizi tam olarak bilgilendirmek için gerçekleşen tüm değişiklikleri bu sayfada yayınlayacaktır.

Kişisel Verileriniz size aittir ve bu Gizlilik Politikasında Kişisel Verilerinizi korumak için KVKK’dan kaynaklanan ve sahip olduğunuz haklara ilişkin bilgileri bulabilirsiniz.

Privacy Settings saved!
Analitik Çerezler

Web sitemizdeki trafiği analiz etmemize yardımcı olmak için Google Analytics çerezlerine izin vermenizi isteyebiliriz.

These cookies allow us to count visits and traffic sources, so we can measure and improve the performance of our site.

We track anonymized user information to improve our website.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Reddetmek
Kabul etmek